Podcast IK: Marion Mulder

Podcast IK Marion Mulder

In deze aflevering van podcast IK wordt Marion Mulder geïnterviewd door Leon Augustijn. Want iedereen heeft wel een verhaal. Zo ook Marion.

Marion is bijvoorbeeld medeoprichter van Stichting Workplace Pride, waar zij ook een tijdlang bestuurslid is geweest. Stichting Workplace Pride is een internationaal platform voor LHBTIQ+ inclusie op de werkvloer. Haar focus binnen die stichting was gericht op de zichtbaarheid van vrouwen, gender en de combinatie van LHBTIQ+ en gender op technologisch vlak. Sinds 2022 is zij de nieuwe voorzitter van Stichting Gaykrant.

Zoals bij iedere aflevering van Podcast IK, zal ook Marion haar eigen verhaal in het kort vertellen. Daarnaast geeft ze een aantal tips aan de luisteraars.

Podcast IK met Marion Mulder luister je op Spotify, Google en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schreef zijn autobiografische boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier heeft gezet. Het is een doorlopend proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verscheen in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.