De Brabantse Potcast goes Bi+!

De Brabantse Potcast goes Bi+! In deze eerste aflevering van seizoen 4 spreken Anja en Jolanda met Esther Wouters. Deze nieuwbakken voorzitter van Bi+ Nederland geeft aan waarom ze de stap naar voorzitter heeft gezet in 2024.

Tekst: Jolanda van Gool
Foto: Bi+ Nederland

Esther vertelt met veel warmte over deze community waarin ze zich enorm thuis voelt. Ze hoopt dat iedereen die niet alleen op mannen of vrouwen valt, maar op genders, zich thuis kan of gaat voelen bij Bi+ Nederland.

Onbegrip

Er is vaak nog veel onbegrip en sprake van vooroordelen, dus is het goed dat er kanjers als deze opstaan en de klus gaan klaren. De Brabantse potten zijn nu al keitrots op deze nieuwe voorzitter! Luisteren jullie mee naar dit mooie gesprek?

De Brabantse Potcast wordt gemaakt door twee Brabantse potten, Anja van Hout en Jolanda van Gool. Zij gaan met elkaar én met interessante gasten in gesprek over LHBTIQ+ zaken. Inhoudelijk, vanuit cijfers en feiten, maar ook vanuit eigen ervaring. En natuurlijk altijd met een slagje Brabantse humor en gemoedelijkheid. Kortom; keigezellig als ge komt luisteren!

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.