Podcast IK: Jurko van Veenendaal

Op de foto staat Jurko van Veenendaal voor de Podcast IK. HIj heeft een rossig baardje en draagt een wit t-shirt. Op de achtergrond schijnt te zon en zijn groen met witte bloemen te zien.

In deze aflevering van podcast IK wordt Jurko van Veenendaal geïnterviewd door Leon Augustijn. Want iedereen heeft wel een verhaal. Zo ook Jurko.

Hij werkt bijvoorbeeld met leiders en teams die vanuit een sterke eigen identiteit een krachtig verhaal willen leren vertellen. Zijn unieke trainingsaanpak slaat een brug tussen Westerse inzichten uit het theater, storytelling, en Oosterse werkwijzen gericht op het vergroten van innerlijke rust, focus en flow.
Jurko zal in deze podcast zijn verhaal in het kort vertellen en heeft hij tips voor de luisteraar.
 

Podcast IK met Jurko van Veenendaal luister je op Spotify, Google en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.