Leer en fetish mannen in Brabant én in nieuwe glossy Norden+!

Leer en fetish mannen vind je op 19 januari, de Internationale Fetish Dag, niet alleen in Brabant, maar ook in de nieuwe glossy Norden+. De Nederlandse Leather en fetish scene heeft in de laatste jaren een enorme opleving gehad. Dit is te merken aan de vele en druk bezochte evenementen in het hele land. Vandaar dat Hans van der Kamp, Steven de Korte-van Dalen en Tio Lelieveld de handen in elkaar hebben gestoken en het idee hadden om dit visueel te maken met een heus glossy magazine. Het resultaat is Norden+, een blad vol met portretten van leer en fetish mannen.

Tekst: Persbericht

Afgelopen twee jaar zijn er al 10 Norden magazines verschenen uit Hans en Stevens handen, dit tijdschrift richt zich vooral op de Drag community die ons land rijk is. Met Tio in het team richten ze zich nu op de Fetish wereld.

“In de Norden+ richten we ons vooral op de mens achter de leerman of de latex boy. Dit doen we door mooie portretten neer te zetten, in beeld en verhaal. Het tijdschrift is een voorbode van een exclusief fotoboek wat later uitgegeven zal worden.” Aldus Tio Lelieveld. Voor dit boek zijn de heren nog bezig met een crowd funding. En ze hopen het boek volgend jaar daadwerkelijk beschikbaar voor iedereen te hebben.

Fetish Social Brabant

De officiële release van de allereerste Norden+ zal plaatsvinden tijdens de Fetish Social Brabant. Deze Fetish Social kwam tot stand nadat organisator Tio Lelieveld tot de conclusie was gekomen dat er van alles op fetish gebied in de randstad te vinden was, maar in Brabant nog niet. Hierdoor besloot hij een laagdrempelige bijeenkomst te gaan organiseren, waarbij iedereen met interesse voor fetish welkom is. Die zet is vanaf het begin een doorslaand succes gebleken. Zozeer zelfs dat die nu al genomineerd is voor de X-awards. De eerstvolgende Fetish Social Brabant vindt plaats op op 19 januari. Daarna zal de Norden+ glossy te bestellen zijn op de website van Norden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.