Podcast IK: Stijn van der Woude

In deze aflevering van podcast IK wordt Stijn van der Woude geïnterviewd door Leon Augustijn.
Iedereen heeft wel een verhaal. Stijn is bijvoorbeeld predikant in een protestantse gemeente. Daarnaast is hij getrouwd met zijn man. Stijn vertelt over de worsteling die er nog steeds heerst in kerken rondom geloof en lhbtiqa+ vraagstukken.

Volgens hem kunnen deze vraagstukken samengaan in de wereld van nu. Een wereld waarin je kunt geloven en niet hoeft te oordelen of mensen uit te sluiten. Stijn zal in deze podcast zijn verhaal in het kort vertellen.
Ook heeft hij, zoals gebruikelijk, tips voor de luisteraar.

Podcast IK luister je op Spotify, Google en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.