Podcast IK: Chahida el Mossaoui

In deze aflevering van podcast IK wordt Chahida el Mossaoui geïnterviewd door Leon Augustijn.
Iedereen heeft wel een verhaal. Neem Chahida bijvoorbeeld: zij bouwt bruggen tussen werelden. Ze veranderde van geloof. Van christenvrouw naar moslimvrouw met een hoofddoekje. Maar ze zegt onverminderd waar het op staat. Ze heeft kennis van de Marokkaanse cultuur én van de Nederlandse. Chahida schaamt zich dan ook niet om onderwerpen aan te snijden waar in de Marokkaanse cultuur niet open over kan worden gesproken.
In de aanloop naar Leons boek IK zal Chahida in deze podcast haar verhaal in het kort vertellen.
Ook heeft zij tips voor de luisteraar.

Podcast IK luister je op Spotify, Google en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt begin 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.