Podcast IK: Paul van Dorst

In deze aflevering van Podcast IK wordt Paul van Dorst geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft wel een verhaal. Paul heeft bijvoorbeeld in 2021 de Roze Kameraden opgericht, de LHBTI-supportersvereniging van Feyenoord.

Roze Kameraden is, na de Roze Reigers van ADO die in 2013 van start gegaan zijn, de tweede roze fanclub in Nederland. Eigenlijk is dat vreemd, in het buitenland heb je heel veel sportclubs met zo’n fanclub, maar in Nederland is dat blijkbaar nog taboe. In deze aflevering van Podcast IK vertelt Paul van Dorst over de uitdagingen en het geduld dat hij moet hebben om acceptatie te krijgen binnen de voetbalwereld.

 

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.