Even voorstellen: Jan en Judith in ‘Winter Vol Liefde’

De zoektocht naar de singles (m/v/x) voor het tweede seizoen van: ‘Winter Vol Liefde’ (RTL4) is begonnen. Jan (58) en Judith (37) zijn twee van de mogelijke kandidaten die op zoek zullen gaan naar hun grote liefde.  In dit artikel stellen we ze graag even aan je voor.

Jan

Jan (58) is een onafhankelijke, creatieve en handige man die altijd bereid is om anderen te helpen. Hij is een open boek, heeft zijn hart op de tong en houdt ervan om te experimenteren, nieuwe dingen te ontdekken en te ervaren. Zo is hij 1,5 jaar geleden verhuisd naar het rustige en natuurrijke afgelegen dorpje Kvillsfors in Zweden. Hij verhuurt in zijn tuin een stuga (vakantiewoning) met één slaapkamer en een slaapbank en een huisje met een 2-persoonsbed voor toeristen.

Voor Jan is het integreren in Zweden heel belangrijk. Hij is vastbesloten om zich met de gemeenschap te binden, de Zweedse taal te leren en tegelijkertijd zijn eigen nuchtere Hollandse identiteit te behouden. Jan is op zoek naar een maatje, een echte stoere houthakker, maar met een ‘peperkoeken’ hartje. Ben jij de man die met hem dit winterse liefdesavontuur aan wil gaan en een toekomst voor zich ziet in Scandinavië?
Ga naar de website van ‘Winter Vol Liefde’ om Jan beter te leren kennen en om het aanmeldformulier in te vullen.

Jan -Winter vol liefde
judith

Judith (37) heeft drie jaar geleden haar droom verwezenlijkt door Nederland achter zich te laten en een nieuw bestaan op te bouwen. Ze merkte dat een baan als juriste op kantoor toch niet helemaal bij haar paste en dat ze behoefte had aan een vrij leven met dieren in de natuur. Na enige omzwervingen heeft ze een nieuw bestaan opgebouwd in de prachtige Franse Pyreneeën die in de winter worden omgetoverd tot een winters wonderland.

Sinds begin dit jaar is ze begonnen en heeft ze een kleine kudde koeien, twee ezels, twee katten, twee honden en een aantal kippen. Ook verhuurt ze een vakantiewoning aan toeristen, organiseert ze wandeltochten in de bergen en kookt ze voor haar gasten uit haar eigen moestuin. Ze zoekt iemand met een passie voor natuur, dieren en het buitenleven. Iemand die initiatief neemt en sterk in diens schoenen staat. Judith valt op het innerlijk en geslacht maakt voor haar niet uit. Zie jij het zitten om Judith beter te leren kennen en om naar Frankrijk af te reizen? Ga dan naar de website om de video van Judith te bekijken en om het aanmeldformulier in te vullen.

Judith – Winter vol liefde

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.