Podcast IK: Pim Nugteren

In deze aflevering van podcast IK wordt Pim Nugteren geïnterviewd door Leon Augustijn.
Iedereen heeft een verhaal. Pim is bijvoorbeeld een alleskunner in marketing, hij werkt als marketingmanager
bij CJP. Ook is hij werkzaam als ceremoniemeester bij de 4 mei herdenking bij het Homomonument in Amsterdam. In de aanloop naar Leons boek IK zal Pim in deze podcast zijn verhaal in het kort vertellen.
Ook heeft hij tips voor de luisteraar.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt begin 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.