Podcast IK: Roald van Elswijk

In deze aflevering van podcast IK wordt Roald van Elswijk geïnterviewd door Leon Augustijn.
Iedereen heeft wel een verhaal. Zo is Roald bijvoorbeeld een literair vertaler uit de Scandinavische talen en het Duits. Hij is ook werkzaam als onderzoeker, trainer en spreker. Roald is meerdere keren gepest en in elkaar geslagen vanwege zijn geaardheid. En toch is hij een zelfverzekerde en krachtige man. In de aanloop naar Leons boek IK zal Roald in deze podcast zijn verhaal in het kort vertellen. Ook heeft hij tips voor de luisteraars

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt begin 2023..

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.