Podcast IK: Juliëtte van Tongeren

In deze aflevering van podcast IK wordt Juliëtte van Tongeren geïnterviewd door Leon Augustijn.
Iedereen heeft wel een verhaal. Juliëtte is bijvoorbeeld een top zangeres en -actrice uit de musicalwereld. Ze is iemand die passievol met haar dromen mensen wil inspireren en motiveren. In de aanloop naar Leons boek IK zal Juliëtte in deze podcast haar verhaal in het kort vertellen. Ook heeft zij tips voor de luisteraars.

Je kunt de podcast beluisteren via Spotify, Google, of Apple iTunes.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.