Poeslief The Party! International Lesbian Day in Patronaat

Op zaterdag 7 oktober organiseert Stichting The L*World een feest voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden, om International Lesbian Day in te luiden. Poeslief! The Party! in het Patronaatcafé in Haarlem.

Op International Lesbian Day (8 oktober) komen lesbiennes over de hele wereld samen om de lesbische geschiedenis, hun identiteit, diversiteit en cultuur te vieren. Het party gedeelte van Poeslief! The Party wordt mogelijk gemaakt door de geweldige female DJ’s Jamm-Z en Miss T. Deze dames zullen met hun ongeëvenaarde draaikunsten zeker voor een volle dansvloer zorgen!

Poeslief! The Party begint om 20.00u (deuren open vanaf 19.30u). Kaarten zijn verkrijgbaar voor €11,50 per stuk, inclusief servicekosten. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ga voor meer informatie naar www.l-world.nl en bestel nu je tickets!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.