De Brabantse Potcast on tour: de Oss-cast!

Daar zijn ze weer, Potcast-potten zijn bezig met een tour door het Brabantse land. De Brabantse Potcast maakte dit keer de Oss-cast! De Potcast gaat deze keer dus over mooie initiatieven in Oss.

Anja en Jolanda lijken wel op een spprt tour te gaan… Het moet niet gekker gaan worden in seizoen drie van de Brabantse Potcast. Deze keer gaan ze in Regenboogstad Oss op bezoek bij Sophie. Zij start daar een support groep voor Queer en Questioning jongeren. De eerste activiteit van deze groep zal plaatsvinden op de komende Coming Out Dag.

Het wordt een activiteit die niet alleen is bedoeld voor jongeren die bijvoorbeeld op school met hun ziel onder de arm lopen vanwege hun geaardheid of genderidentiteit, maar ook voor jongeren die gewoon gezellig en veilig met gelijkgestemden bij elkaar willen komen.

Sophie is trouwens een bezig bijtje, want ze vertelt ook over Blossom, een regenboog-minded dansfeest in Oss. Binnenkort vindt daarvan de tweede editie plaats! Dit in samenwerking met COC Noordoost Brabant en de Groene Engel. Luisterde gij weer efkes mee meej ons?

Je beluistert de Oss-cast van de Brabantse Potcast op Spotify via deze link!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.