Podcast IK | Lieke van der Heide

In deze podcast wordt Lieke van der Heide geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft wel een verhaal. Lieke heeft bijvoorbeeld een dochter samen met haar vriendin. In deze podcast vertelt ze over de uitdagingen en het geduld dat ze moest hebben om samen met haar vriendin kinderen te krijgen. In de aanloop naar Leon’s boek IK zal Lieke in deze podcast haar verhaal in het kort vertellen. Ook heeft ze tips voor de luisteraars.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.