Podcast IK | Rick van der Made

In deze podcast wordt Rick van der Made geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft een verhaal. Rick van der Made heeft dichtbundels gepubliceerd en op het moment van het interview rondt Rick zijn roman af. Daarnaast is Rick hoofdredacteur van de Gaykrant.

De Gaykrant is het grootste LHBTI+platform van Nederland en België en brengt gratis en op een toegankelijke manier nieuws, achtergronden en columns voor en door LHBTI+ers van alle leeftijden. Uitgangspunt is het bevorderen van de LHBTI+emancipatie in de breedste zin van het woord. Rick had geen moeite met zijn coming-out. Toch zijn er mensen die van hun stoel vallen als Rick zegt dat hij gay is en sommigen totaal niet. In de aanloop naar mijn boek IK zal Rick in deze podcast als achtste zijn verhaal in het kort vertellen en heeft hij tips voor de luisteraar. In de komende podcasts interview ik mensen, die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s.

Luister de podcast hier

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.