WINNEN! Booking.com biedt het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend aan

Eén ‘lucky couple’ maakt kans op een onvergetelijk Pride Amsterdam weekend.

Een weekend inclusief een uniek verblijf van twee nachten in een brugwachtershuisje op de Amstel,

een make-up tutorial door drag-icoon Envy Peru

én VIP-uitzicht op de Canal Parade!

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam en de beroemde Canal Parade biedt Booking.com het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend aan. Het is de missie van Booking.com om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie je houdt of hoe je je identificeert. Als hoofdsponsor van Gaykrant en Pride Amsterdam, biedt Booking.com daarom één ​​lucky couple de kans op een onvergetelijke Canal Parade-ervaring tijdens het slotweekend van Pride Amsterdam, van 4 tot 6 augustus. In dit artikel lees je precies welke voorwaarden daaraan verbonden zijn!

Deze unieke ervaring bestaat uit een verblijf van twee nachten in het brugwachtershuisje van SWEETS hotel ‘Amstelschutsluis’. Dit voormalige brugwachtershuisje vind je midden op de Amstel en staat dus in het hart van de Pride-vieringen. Ter gelegenheid van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje onder andere aangekleed met prachtige portretten van bekende LHBTI+ gezichten. Deze portretten zijn allemaal gemaakt door LGBTQ+-fotograaf Cyriel Jacobs, oprichter van Stunnin, het eerste drag magazine van Nederland.

Glamorous welcome

Jullie worden per boot met een privé kapitein naar je unieke suite op het water gebracht. Daar  worden jullie verwelkomd door niemand minder dan het Peruaans-Nederlandse drag-icoon Miss Envy Peru! Als Travel Proud-ambassadeur van Booking.com weet deze Queen als geen ander wat reizen is. Jullie krijgen van haar een privé make-up tutorial. Tijdens deze tutorial deelt Envy haar tips en tricks om de ultieme Pride Amsterdam-look te creëren!

Met de glam op het gezicht en de Amstel als achtergrond, moet deze once-in-a-lifetime ervaring natuurlijk door een professional vastgelegd worden! Dus zodra alle glitter en glamour zijn aangebracht, zijn jullie klaar voor een persoonlijke fotoshoot met Cyriel Jacobs.

Fashion & fine dining

Vervolgens worden jullie opgehaald door je privé kapitein en vaar je naar één van de allereerste Travel Proud-gecertificeerde accommodaties ter wereld; het Sofitel Legend The Grand. Hier kun je je eerst vergapen aan een prachtige expositie met iconische modeartikelen van een aantal beroemde Nederlandse dragqueens. En dan is het hoog tijd om te gaan genieten van een culinaire ervaring in het bekende restaurant van het hotel: Bridges.

De volgende dag…

Dag twee begint met ontbijt op bed met een uniek uitzicht op de grachten. Uiteraard blijft een zoektocht naar een vrije tegel aan de kant van de gracht jullie bespaard. Vanuit je verblijf hoef je namelijk slechts enkele meters te lopen om bij het VIP-deck aan de overkant te komen. Daar heeft Booking.com de exclusieve toegang tot de beste plek in Amsterdam om de kleurrijke Canal Parade in je op te nemen al voor jullie geregeld!

The Mission: Travel Proud

Als onderdeel van de missie van Booking.com, het voor iedereen makkelijker maken om de wereld te ervaren, introduceerde het bedrijf in 2021 het Travel Proud-programma. Het programma is ontworpen om accommodatiepartners van het bedrijf te ondersteunen met gratis inclusieve gastvrijheidstraining. Deze training helpt de accommodatiepartner om de specifieke uitdagingen waar LHBTI+ reizigers mee worden geconfronteerd, beter te begrijpen. Daarnaast biedt het Travel Proud-programma inzichten om te begrijpen wat er gedaan kan worden om elke gast zich meer welkom te laten voelen. Ongeacht waar ze vandaan komen, van wie ze houden of hoe ze zich identificeren.

Het programma is wereldwijd beschikbaar in het Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Braziliaans-Portugees en Duits. Minstens één keer per week zijn er trainingssessies in al deze talen. Wereldwijd zijn er ondertussen meer dan 35.000 gecertificeerde accommodaties op Booking.com te vinden. In Nederland alleen zijn er al meer dan 570 van zulke accommodaties te vinden! Gastvrije Travel Proud-gecertificeerde accommodaties vind je inmiddels in meer dan 9.000 steden, verspreid over 122 landen en gebieden.

De vice president en de ambassadeur

Arjan Dijk, CMO en Senior Vice President bij Booking.com: “Als homoseksuele man is Pride Amsterdam een ​​moment dat mij na aan het hart ligt. Het is een kans voor ons en onze regenbooggemeenschap om de vooruitgang die we gezamenlijk hebben bereikt, te vieren. Ook ben ik me zeer bewust van het werk dat nog moet worden gedaan om overal acceptatie en gelijkheid voor LHBTI+ personen te creëren.

Vanuit Booking.com zetten we ons dan ook graag in om meer bewustzijn over het onderwerp te creëren. Dat doen wij onder andere via onze voortdurende samenwerking met COC Nederland. Ik ben enorm trots dat Booking.com een ​​rol speelt bij het doorbreken van een aantal van die barrières. En bij het dichter bij elkaar brengen van mensen, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren.”

Envy Peru, Travel Proud Ambassador van Booking.com: “Of ik nu wel of niet in drag ben; ik ben 100% van de tijd Queer. Ik ken de uitdagingen waarmee onze regenbooggemeenschap steeds vaker wordt geconfronteerd. Het duurt vaak ook even om ons echt welkom en overal geaccepteerd te voelen. Ik geloof echt in het werk dat Booking.com doet met het Travel Proud-programma voor hun accommodatiepartners. Ik ben dan ook ontzettend blij om voor het tweede jaar op rij Travel Proud-ambassadeur te zijn. Daarnaast kijk ik er ontzettend naar uit om een bijdrage te leveren aan deze once-in-a-lifetime-experience. Graag help ik mee om op die manier een aantal hele speciale Pride-herinneringen te creëren voor deze gelukkige reizigers.”

De Voorwaarden

Het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend is exclusief beschikbaar voor slechts één stel geluksvogels, voor een totaalbedrag van slechts € 20,23! Een symbolisch bedrag, ter ere van de Canal Parade van dit jaar. Deze ervaring is uitsluitend te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 vanaf 10:00 uur Nederlandse tijd.
Zet dat moment dus in je agenda, je wekker en schrijf het op je hand, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Voor meer informatie over het Booking.com Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend en om deze ervaring op 31 juli misschien wel voor jou en je partner te boeken, ga je naar deze pagina op Booking.com!

En wil je meer weten over de resultaten van Booking.com’s nieuwste en meest uitgebreide onderzoek onder LHBTI+ reizigers? Daarover verscheen eerder dit artikel bij Gaykrant.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.