Allereerste transgenderpodium van Nederland in Paradiso

Tijdens Pride Amsterdam staat Paradiso op 1 augustus in het teken van een baanbrekend evenement:
het allereerste transgenderpodium van Nederland.

Deze avond biedt een podium aan getalenteerde transgender mensen uit alle hoeken van het land. Van zang tot klassieke muziek, van spoken word tot rap. Daarnaast is er een gastoptreden van Sem Jansen, bekend van de theatervoorstelling ‘Who the f*ck is Britt’. De avond wordt afgesloten met een spetterende DJ-set van DJ DVVINA.

Nieuwe Stem

Barbara van Olffen is logopediste en medeorganisator van deze avond. Zij vertelt: “Wij begeleiden transgendermensen in hun transitie naar een nieuwe stem die past bij hun identiteit. Voor velen is het een spannende stap om die nieuwe stem te gebruiken op een podium. Op deze avond wordt aan iedereen alle ruimte geboden, zonder oordeel, om hun vaak nieuwe stem te gebruiken.”

Het evenement dient als een podium voor transmensen om gezien, gehoord en verbonden te worden. Verwacht een evenement dat niet alleen leuk en gezellig is, maar ook ontroerend, creatief en inspirerend.

Voor iedereen

Dus kom op 1 augustus naar Paradiso en laat je meeslepen door de kracht, diversiteit en talenten van de transgendergemeenschap. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot middernacht. Iedereen is welkom om te komen kijken en vooral te luisteren. De presentatoren van de avond zijn Claire Slingerland en Barbara van Olffen.

Logopedie Flevoland organiseert de avond in samenwerking met Rik Limonard, zangcoach en artiest. Rik verleent ook de muzikale ondersteuning. Kaarten voor dit evenement zijn tegen een onkostenvergoeding van € 5,- te verkrijgen via de website van Paradiso.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.