Pridewalk Queer and Pride Amsterdam

Vandaag wordt de Pridewalk gelopen, als opening van twee weken Queer & Pride Amsterdam! De eerste week is in handen van de organisatie Queer Amsterdam, de week daarop wordt als vanouds georganiseerd door Pride Amsterdam. In de eerste week vindt de Pride Walk plaats. Een protestmars van de Dam naar het Museumplein.

Praktische info:

Om 12.00 uur is het verzamelen op de Dam, waar geluisterd kan worden naar verschillende sprekers. Omstreeks 13.00 uur begint de tocht richting het Museumplein. De route die daarbij afgelegd gaat worden is als volgt:
Vanaf de Dam via de Mozes en Aaronstraat, de Nieuwezijds Voorburgwal op, waarna we afslaan de Raadhuisstraat in, vervolgens via de Rozengracht richting de Marnixstraat en het Leidseplein. Waarna we via de Weteringschans, over de Museumbrug naar het Museumplein lopen.

De volledige route is ongeveer vier kilometer lang.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.