Podcast IK | Marcel van der Velden

In deze podcast wordt Marcel van der Velden geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft namelijk een verhaal. Marcel van der Velden heeft zijn eigen bedrijf als bewustzijnscoach. Als coach helpt hij mannen die meer één met zichzelf willen zijn.

Marcel heeft zelf ook de druk om zich altijd te moeten bewijzen ervaren, waardoor hij uiteindelijk depressief werd. Nu weet hij uit eigen ervaring hoe je de eenzaamheid kunt omarmen en dichter bij jezelf kunt komen. Hierdoor kreeg hij weer ruimte voor zichzelf en kwam hij uit zijn depressieve periode. Hij leerde omgaan met zijn zelfafwijzing. In de aanloop naar mijn boek IK zal Marcel in deze podcast als zevende zijn verhaal in het kort vertellen en heeft hij tips voor de luisteraar. In de komende podcasts interview ik mensen, die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s.

Luister Podcast IK hier

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.