Zo kun je het regenboogthema gebruiken in je interieur

Een huis dat vol kleur is en barst van trots, wordt automatisch een gelukkige plek om te wonen. Dus als je van opbeurende interieurs houdt, dan zul je dol zijn op deze decorideeën voor jouw Pride Home. Met veel kleur om de diversiteit van de LHBTIQ+-gemeenschap weer te geven.  Graag helpen we jou om jouw persoonlijkheid in je interieur te laten doorklinken. Dus lees verder om te ontdekken hoe je thuis een glimlach op jouw gezicht kan toveren en hoe je tegelijkertijd met kleur meer bewustwording over de LHBTIQ+-gemeenschap kunt bereiken.

Tuin

Kleur toevoegen aan je tuin is de beste manier om wat plezier in die ruimte te brengen. Hoewel we dol zijn op een klassiek monochroom schema, valt er zoveel te zeggen voor een opvallende kleur buitenshuis. Bovendien vinden wij de tuin een plek waar je echt helemaal los kunt gaan met kleur. Dus wees niet bang om te mixen en matchen met een paar fantastische statements in je tuin!

Keuken

Ook in je keuken kun je kleur injecteren. Deze ruimte wordt vaak vanuit een functioneel oogpunt benaderd, er moet immers in gekookt en dus gewerkt worden! Maar als je daar dan mee bezig bent is het wel fijn om in een kleurrijke omgeving bezig te zijn, waardoor je de beste chefkok in je naar boven kunt halen. Werken met kleur is de beste manier om de look en feel van de ruimte in jouw voordeel te versterken. Daarom zijn we dol op kleurrijke accessoires en hoe ze elke hoek opvrolijken. Dus of je nu een heerlijk etentje geeft of een exquise maaltijd voor jezelf creëert; kleurrijke stukken in je keuken is altijd een goed idee! Maar laten we beginnen met het fundament van de ruimte: de vloer. Een kleurrijke gietvloer misstaat nooit in een woning. De kosten van een gietvloer vind je hier!

Woonkamer

Vanuit de keuken dien je de maaltijd op in de woonkamer en waarom zou je voor daar geen kleurrijke leefruimte creëren, een ruimte die jouw persoonlijkheid laat zien en die je echt gelukkig maakt?! Er is iets opbeurends aan een woonkamer die barst van de kleur. De tijd van zwart-wit van Jan des Bouvrie ligt inmiddels wel achter ons. Je kunt kleur introduceren door middel van een fleurige bank, eclectische accessoires, stoffering en nog veel meer. De stylingmogelijkheden voor een leuke en verkwikkende ruimte zijn echt eindeloos! En de basis hoeft daarbij echt geen witte, gestukte muur te zijn. Denk eens hoe beton cire in deze ruimte zou staan. Dus denk niet alleen aan de vloer, je doet er ook goed aan om ook aandacht aan de wanden van jouw leefruimte te besteden!

Muur

Je zult merken dat je een echt kleuraccent kunt toevoegen door slechts één muur van je kamer te schilderen. Dit zal het brandpunt van de specifieke kamer echt veranderen, zonder dat je in een groot decoratieproject terecht dreigt te komen. Als je kamer een nis heeft, dan is die plek de perfecte keuze voor wat extra kleur. Je kunt een gedurfde, contrasterende kleur kiezen, met bijvoorbeeld een gebloemde stof op de muur of juist gaan voor een subtiele tint donkerder dan de kleurtoon van de andere muren. Elke verandering in kleur zal  een interessante twist aan de ruimte toevoegen!

Kussens

Niets voegt kleur toe zoals kussens die strategisch op meubels zijn geplaatst. Of je nu kiest voor effen stoffen voor een gebloemde bank of stoel, of voor een effen kleur stoel of bank; deze eenvoudige toevoegingen zorgen niet alleen voor comfort. Het is een makkelijke en relatief kostenefficiënte manier om snel te schakelen tussen passende kleuraccenten. Accessoires zijn sowieso de sleutel om gemakkelijk (en betaalbaar!) kleur aan je huis toe te voegen. Of je nu hebt besloten om een ​​kenmerkende muur te schilderen, te investeren in een opvallend meubelstuk of om het juist het simpel te houden: een paar zorgvuldig geplaatste accessoires kunnen je huis direct opfleuren!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.