Jafeth: Lost In You

Als onderdeel van de LHBT+ gemeenschap voelde Jafeth zich altijd al anders dan de norm, als een outsider. Hij worstelde met het vinden van zijn plek in de maatschappij, zijn religieuze achtergrond en zijn overtuigingen. Met zijn nieuwe single ‘Lost In You’ wil hij ons aansporen om onze bagage gewoon even te laten voor wat het is en onszelf te verliezen in de muziek, de liefde en de vrijheid.

De trouwe volger van Gaykrant kent Jafeth van zijn column ‘Queerlijke kwesties‘, waarin hij schrijft over religieus trauma. Zelf is hij daar ook niet van verschoond gebleven. In zijn columns schrijft Jafeth daar dan ook openhartig over: “Mijn eigen geluk nastreven is geen gemakkelijke weg geweest voor mij. Ik ben opgegroeid in een omgeving waar conformiteit de norm was. Het is een moeizaam traject geweest om mijn eigen waarheid onder ogen te zien. Laat staan die te durven uitspreken.”

Van niet durven spreken over zijn geaardheid, naar zingen over liefde; we kunnen rustig stellen dat Jafeth in relatief korte tijd een heel eind gekomen is. Klik hier om zijn nieuwste single te beluisteren op Spotify!

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.