Secretaris (M / V / X) gezocht!

Het bestuur van Stichting Gaykrant zoekt een secretaris! Stichting Gaykrant is de verantwoordelijke partij achter het grootste LHBTI+ mediaplatform van Nederland en Vlaanderen. Samen met de voorzitter, penningmeester en algemeen bestuurslid vorm je het vierkoppig bestuur op afstand, dat maandelijks via zoom bijeenkomt. 

Als secretaris verzorg je de notulen van de vergadering, stel je de agenda’s op en houd je de correspondentie en actiepunten bij. Punten die daarnaast het komende jaar op de agenda staan, zijn professionalisering van het platform en versteviging van het financieel fundament. Tevens fungeert het bestuur als klankbord voor de redactie. En er is ruimte om in gezamenlijk overleg invulling ter geven aan de eigen taken.  

Je zult gemiddeld per maand 4 uur aan het werk kwijt zijn. Het is een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. We streven nadrukkelijk naar een divers bestuur.  

We zoeken vooral naar commitment en interesse in Gaykrant als inclusief medium. Bestuurservaring is een pré. 

Heb je belangstelling, geef je dan vóór 31 juli op bij Marion Mulder (voorzitter) via voorzitter@gaykrant.nl en stuur je C.V. en een korte motivatie mee. Heb je vragen, mail dan ook gerust. We kijken naar je uit! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.