Podcast IK | Lily Monori

Iedereen heeft een verhaal. In deze aflevering van de podcastserie IK: het verhaal van Lily Monori van Dijken. Deze columnist, auteur en dichter wordt geïnterviewd door Leon Augustijn. Lily is een zachte, gevoelige, ondernemende en temperamentvolle vrouw. Die als geen ander weet wat afwijzing met je doet.


Lily is een spreker, schrijft columns en heeft een autobiografisch boek over pleegzorg geschreven. Daarin geeft ze haar eigen kwetsbaarheid bloot. Als pleegkind in een blank gezin heeft Lily al een zoektocht doorlopen, maar ze moet ook constateren dat ze nog steeds zoekende is. In de aanloop naar de verschijning van zijn boek IK zal Lily in deze aflevering als vijfde gast in het kort haar verhaal aan Leon vertellen. Ook heeft zij tips voor de luisteraar.

In de podcastserie IK interviewt Leon Augustijn mensen die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s. Klik hier voor alle afleveringen in Spotify of luister via je favoriete podcast-app!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.