Monte Carmelo Resort, residentieel complex aan de Costa Almeria

In Andalusië, aan de Costa Almeria in Vera Playa, wordt het nieuwe project Monte Carmelo Resort gebouwd. Een residentieel complex op slechts 300 meter van het strand. Grenzend aan beroemde toeristische bestemmingen, zoals Mojacar en de Almanzora grotten, staat Vera Playa bekend als een van de beste naturistenenclaves in Europa. Amay Properties heeft er twee modellen villa’s te koop.

De modellen

Monte Carmelo Resort is een residentieel complex met eigen opgang voor de 100 vrijstaande luxe villa’s. Er is keuze uit twee modellen, Blue Lagoon met een 1e verdieping, solarium en drie slaapkamers. Het Star Model beschikt over drie slaapkamers met twee badkamers op de begane grond. Allebei beschikken ze over een zwembad van 6×3 meter en worden gebouwd op een percelen vanaf 230 meter m2 of groter.

Op de foto staat een villa die wordt aangeboden door Amay Properties in het Monte Carmelo Resort. op de voorgrond is een zwembad te zien. Het huis heeft afwisselend witte muren en natuurstenen muren en aan de rechterzijde is een trap naar het dakterras.

Een zon- en strandbestemming die zowel familie- als naturistentoerisme mogelijk maakt in een internationale tolerante en zonnige omgeving. Koop direct bij degene die het ook bouwt! Zonder tussenpersonen, dus voordelig voor u, met volledige garantie, Nederlandstalige begeleiding gedurende het hele proces, verzorging van uw NIE-nummer, bankrekening en verhuurlicentie.

De villa’s van Monte Carmelo Resort zijn beschikbaar vanaf €319.000,-. Kijk voor meer informatie op de website van het project.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.