Podcast IK | Mart van de Kamp

Iedereen heeft een verhaal. In deze podcast wordt Mart van de Kamp geïnterviewd door Leon Augustijn. Mart weet als geen ander hoe het kan zijn om als lhbti’er op te groeien binnen een reformatorische kerk. Zijn dochter kwam in die setting uit de kast. Mart: ‘God en transgender kunnen heel goed samengaan.’
En dus ging Mart naast zijn dochter staan, hield haar vast en ondersteunde haar.

Ook Mart ervaarde eenzaamheid toen hij als vader het gevoel had om ook uit de kast te moeten komen naar familie en vrienden. Dit deed hij als vader van een transgender kind. In de aanloop naar mijn boek ‘IK’ zal Mart in deze podcast als vierde zijn verhaal in het kort vertellen. Ook heeft hij tips voor de luisteraar. In de komende podcasts interview ik mensen, die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s.

Luister hier naar podcast IK. Wil je reageren op een podcast? Mail dan naar podcastik@gaykrant.nl
Omdat wij zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven de podcast te beluisteren, wordt deze gratis aangeboden. Aan Gaykrant doneren mag natuurlijk wel. Dat kun je hier doen.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.