Gaykrant got (poetry) Talent

Ben jij, of ken jij, iemand die gedichten schrijft en die deze graag een keer aan een groter publiek wil laten lezen? Ben je ervaren of juist helemaal niet, maar lijkt het je leuk om een keer jouw gedicht op een unieke manier te kunnen publiceren? En dat op het grootste LHBTI+ platform van Nederland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gaykrant gaat starten met een nieuwe rubriek waarbij jouw gedicht met een foto in beeld wordt gebracht. Jouw woorden gevangen in het beeld van één van onze topfotografen. Het creatieve proces is van jou en de fotograaf, waarin jullie samen gaan voor het allermooiste eindresultaat. Klik hier voor alle informatie en meld je vandaag nog aan!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.