Vrouw uit de Kast | Drie cursussen

‘Vrouw uit de Kast’ is opgericht door Diana Arkeveld. Diana is een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar geaardheid en identiteit. Nu is ze gelukkig met wie ze is en het leven dat ze leeft. Dit is volgens haar ook voor jou weggelegd. Diana (1984) is een vrolijke, positieve coach met een sterk analytisch vermogen in combinatie met een goede dosis humor.  Diana komt nu met drie nieuwe online cursussen die eenvoudig te bestellen zijn.

Op de website van Vrouw uit de Kast vind je in de webshop online programma’s die zijn ontwikkeld. Wanneer je een online cursus aanschaft krijg je direct na betaling toegang tot de cursus.

Het eerste online programma- Ben ik lesbisch? – is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid en die hun gevoelens in hun eigen tempo willen onderzoeken. Inclusief community- en livesessies door Diana.

‘Upgrade je lesbische seksleven’ is het tweede programma. Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze tweede training precies wat je zoekt. Deze stap-voor-stap cursus helpt je aan meer zelfvertrouwen in bed.

Nummer drie is: ‘Leer beter flirten en daten voor lesbische vrouwen’. Leer alles over flirten, offline daten, online daten, rode vlaggen, communicatie, een ander afwijzen en nog veel meer in deze waardevolle cursus.

Ga naar de website en bestel een van bovenstaande cursussen.

Diana over zichzelf: ‘Mijn persoonlijke levensgeschiedenis is een tikkeltje turbulent te noemen. Ik was een voorbeeldig kind, het braafste meisje van de klas en paste me gemakkelijk aan de norm aan. Ik trouwde al jong met mijn eerste man.

Ik kwam in het christelijke leven terecht en toen mijn eerste huwelijk verbroken werd, trouwde ik vrij snel opnieuw met mijn tweede man. Uit dit huwelijk kwamen twee kinderen.

Ik voelde me steeds somberder en meer verwijderd van mijn gevoel raken. Totdat ik er achter kwam dat ik helemaal niet het leven leidde dat echt bij me paste, maar dat ik me elke keer had aangepast aan hetgeen ik dacht dat ik moest voldoen. Diep van binnen ben ik een lesbische vrouw wat voor mij nooit zou kunnen passen in een hetero-relatie.’

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.