Jacky | Radiospotje anti-transgenderwet

Op de foto staat Jacky, een trans-vrouw. Het is een ronde zwart-wit foto in een regenboogkleurig kader met haar naam ernaast.

De organisatie Gendertwijfel.nl gaat in de aanval door middel van radiospotjes. Perfecte timing want deze maand gaat de Tweede Kamer verder met het debat over de aanpassingen van de transgenderwet.
Gendertwijfel.nl – je weet wel, ik heb er al eerder over bericht – een organisatie die de aangekondigde aanpassing van de transgenderwet belachelijk vindt en dat nu ook als zodanig uitdraagt in hun radioboodschap.

Gisterenavond werd ik gebeld door een lieve trans vriendin, of ik de walgelijke anti-trans en anti-genderdiverse reclameboodschap van Gendertwijfel.nl al had gehoord. De reclameboodschap die elk uur voorbij komt op de radio, het mag kennelijk wat kosten. Ik heb het even opgezocht, als je beneden dit stukje op het woord ‘Gendertwijfel.nl’ tikt kun je de reclame beluisteren.

Maar jij weet natuurlijk allang dat geen enkel kind “zomaar van geslacht wil veranderen” zoals deze organisatie van gendercriticasters wil doen voorkomen. Omdat jij je hebt geïnformeerd over transgender en genderdiversiteit, omdat jij de stukjes van mij en andere trans campaigners leest, en dus wel beter weet.

Blijft over de vraag… moet je de reclameacties van organisaties als Gendertwijfel.nl negeren, of juist aan de kaak stellen? Acties die bedoeld zijn om het anti-trans en anti-genderdiverse onderbuikgevoel van velen te stimuleren?
Ik kies niet voor negeren, want deze reclameboodschap is pure laster, meer kan ik niet van maken.

En natuurlijk weet jij, ik herhaal het nog maar eens, dat door de aangekondigde wijziging van de transgenderwet GEEN ENKEL KIND ZOMAAR van geslacht wil of gaat veranderen.

Laat je niet gek maken door lasterlijke teksten van roeptoeters in krantenartikelen en op radio en TV.

De website gendertwijfel.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

2 thoughts on “Jacky | Radiospotje anti-transgenderwet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.