Podcast IK | Frits Budding

In deze podcast word Frits Budding geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft een verhaal. Frits is coördinator bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is hij opgegroeid in een streng  christelijk gezin.

Niet iedereen zat op zijn coming-out te wachten. Frits is nog steeds gelovig maar zijn geloof is anders geworden. In de aanloop naar mijn boek IK zal Frits in deze podcast als tweede zijn verhaal in het kort vertellen over zijn coming out en de angst om afgewezen te worden en heeft hij tips voor de luisteraar. In de komende podcasts interview ik mensen, die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s.

Luister hier naar podcast IK. Wil je reageren op een podcast? Mail dan naar podcastik@gaykrant.nl
Omdat wij zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven de podcast te beluisteren, wordt deze gratis aangeboden. Aan Gaykrant doneren mag natuurlijk wel. Dat kun je hier doen.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.