Uit de kast, in de Provinciale Staten | Verkiezingen 2023

Woensdag 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. En dus ook voor de Eerste Kamer, want Provinciale Staten kiezen de nieuwe leden van de Eerste Kamer. Dit betekent we binnenkort weer een verkiezingscampagne mogen verwachten. Gaykrant biedt met de rubriek ‘Uit de kast, in de Provinciale Staten’ de ruimte aan alle LHBTI+kandidaat-Provinciale Statenleden en kandidaat-Eerste Kamerleden om zichzelf te profileren.

Iedere deelnemer aan de rubriek beantwoordt dezelfde vragen, waarmee de lezers en volgers van Gaykrant een beeld krijgen van ieder afzonderlijk kandidaat-raadslid en van diens ideeën en plannen.

Alle partijen worden van harte uitgenodigd aan de rubriek ‘Uit de kast, in de raad’ mee te doen: links, midden of rechts, lokaal of nationaal, uit Groningen, Amsterdam, Assen, Culemborg, Heerlen of Terneuzen.

Ben je of ken je een kandidaat-Provinciale Statenlid of kandidaat-Eerste Kamerlid uit de regenbooggemeenschap? Doe dan mee, of nodig diegene uit mee te doen met onze rubriek en stuur een bericht naar politiek@gaykrant.nl. LET OP: De inzendtermijn voor deze rubriek sluit op 1 februari. 

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.