STUNNIN | Nieuw Drag Magazine

STUNNIN Magazine is het eerste Nederlandse drag magazine. Het tijdschrift weet al drie afleveringen lang een loyaal publiek te boeien en te bereiken. STUNNIN richt zich op de LHBTQ+ gemeenschap en barst van de foto editorials geschoten door fotograaf en multitalent Cyriel Jacobs.

STUNNIN  is een crowdfundingactie gestart om ervoor te zorgen dat STUNNIN gemaakt kan blijven maken. In ruil voor een bijdrage krijgen supporters/lezers een aantal bijzondere verassingen.

Wat is STUNNIN?
‘STUNNIN combineert kleurrijke foto editorials en oprechte interviews met, voor en door de queer community. Het blad is een viering van de kunstvorm drag en een eerbetoon aan de schoonheid van diversiteit,’ aldus Cyreil Jacobs, oprichter en creative director van STUNNIN, ‘Inclusie werkt alleen wanneer er sprake is van diversiteit, en wat is er nou meer divers dan drag en queer kunst? STUNNIN laat zien hoe plezierig en mooi gender diversiteit kan zijn door prachtige drag queens, drag kings, fashionista’s en club kids in de spotlight te zetten, met unieke looks die inspireren.

‘In onze eerste twee edities stonden drag performers uit Nederland centraal, waaronder de deelnemers van Drag Race Holland. Voor de derde editie zijn we naar Los Angeles gevlogen; Hollywood door een Nederlandse lens dus! STUNNIN #3 is een explosie van kleur, creativiteit en herkenbaarheid. We hebben meer dan vijftig internationaal bekende drag performers en queer iconen gefotografeerd. Waaronder legendes (en persoonlijke favorieten) als Raja Gemini en Adore Delano en up-and-coming drag artiesten! Only in LA Darling!’

Crowdfunding via Voordekunst.nl
‘STUNNIN is begonnen aan een crowdfunding actie via Voordekunst.nl. Hiermee financieren wij onder meer het drukken van de komende aflevering en de productiekosten die hieraan zijn gekoppeld. Met een donatie garandeer je de toekomst van STUNNIN zodat we artistieke expressie en creatief experimenten kunnen blijven aanmoedigen. We want to reach for the stars! En dat gaat zeer zeker lukken in STUNNIN #3 waarin we los zijn gegaan in Los Angeles. Jouw support is van harte welkom en wordt zeer gewaardeerd. Hier zijn drie leuke manieren waarop je ons kunt steuren in het kader van ‘voor wat, hoort wat darling’!

  1. Pre-order onze volgende editie.
  2. Wil je STUNNIN aan je muur in plaats van op de koffietafel? Steun ons dan door een limited edition print te bestellen van een van de foto editorials uit STUNNIN #3 in ruil voor een donatie van € 150,00. De print heeft een grootte van 594 x 841 mm, A1.
  3. Ben je een lokale king of queen (of gewoon een leuk mens in het algemeen) en wil je graag een STUNNIN foto van jezelf (zo eentje waar je ex jaloers van wordt?) dan bieden we jou een foto shoot op locatie aan met Cyriel Jacobs, de creative director van STUNNIN, in ruil voor een donatie van € 300,00 (inclusief het editen van de foto’s).

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.