Winterprogramma Manoeuvre | Regenbooglicht in donkere dagen

Het Manoeuvre jubileumjaar (30 jaar!) loopt op z’n einde en graag willen we dat in stijl afsluiten met een feestelijk programma, dat regenbooglicht en sfeer brengt in deze donkere dagen. Voor iedereen die het koor een warm hart toedraagt, treden de mannen op in het Scheepvaartmuseum en tijdens de jaarlijkse Korendagen in Paradiso.

Maar ze zijn ook uitgenodigd een speciaal optreden te verzorgen tijdens een kerstdiner voor diverse generaties LHBTI+’ers in de kleine zaal van het Concertgebouw en zetten ook onze reeks regio-optredens voort – na Nijmegen en Almere – dit keer in Hoofddorp.

Woensdag 14 december: Kerstconcert in de Duyker in Hoofddorp

In deze zaal geven ze een try-out van ons Kerstprogramma tijdens een LHBTI+ bijeenkomst van COC Kennemerland in het Roze Regenboog Café. Ze zijn de hoofdact en zingen van 18:30 – 19:30. Meer informatie: Roze Regenboog Café – COC Kennemerland.

Zondag 18 december: Winterconcert

Op zondag 18 december staat hun eigen – inmiddels uitverkochte – Winterconcert gepland in het glazen atrium van het Scheepvaartmuseum. Ze brengen een speciaal Kerstprogramma ten gehore voor een groot publiek, met natuurlijk een roze tintje: een mix van (nieuwe) kerstnummers, sfeervolle (musical)ballads en Manoeuvre klassiekers staan op het programma. ‘Het belooft een intieme en sfeervolle avond te worden in een bijzondere ambiance, onder leiding van onze vaste dirigent Michael van Breemen en met muzikale begeleiding van Alberto Klein Goldewijk,’ aldus Manoeuvre.

Dinsdag 20 december: Kerstconcert voor genodigden in Kleine zaal Concertgebouw

KPN is al jaren sponsor van activiteiten die sociaal isolement voorkomen en proberen te doorbreken. De onafhankelijke stichting “KPN Mooiste Contact Fonds” die ze daartoe hebben opgericht organiseert ook dit jaar weer de jaarlijkse kerstdiners. Dit keer wordt in samenwerking met onder meer KPN Pride een feestelijk “intergenerationeel” diner verzorgd voor LHBTI+jongeren en ouderen in de Kleine zaal van het Concertgebouw. Manoeuvre is gevraagd dit diner luister bij te zetten en met hun Roze Kerstprogramma hopen ze deze groep een fijne, warme avond te bezorgen. Een avond alleen voor genodigden dus. Klik voor meer informatie.

Zaterdag en zondag 14 en 15 januari: Korendagen, Paradiso Amsterdam

En natuurlijk zijn ze – samen met meer dan 100 andere koren uit het hele land – ook weer van de partij tijdens de jaarlijkse Paradiso Korendagen. Omdat zingen is wat hen bindt, zijn ze blij ook hier weer acte de présence te kunnen geven. Iedereen met een passie voor zingen is welkom en kaartjes zijn al beschikbaar via de Paradiso website.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.