Wat zijn de LHBTI+vriendelijkste tassen?  

Queer Pride is iets dat luid en trots zou moeten zijn, waar het leven je ook heen brengt. Het is niet iets dat een maand van het jaar moet worden aangezet en de rest van het jaar in een doos moet worden opgeborgen (zoals veel bedrijven lijken te denken) en we zijn er vast van overtuigd dat Pride iets is dat de hele dag moet worden verspreid en gevierd, elke dag. En wat is een betere manier om trots in je dagelijkse routine te verwerken dan met fantastisch vrolijke tassen?! Koop dus een van deze modellen!  

 Gay & OK  

We weten allemaal dat het (meer dan) oké is om queer te zijn. We houden van de boodschap dat deze tas deze boodschap presenteert, allemaal met een werkelijk uniek ontwerp met driehoeken en de regenboogkleuren van de pride-vlag, zoals ontworpen door kunstenaar Gilbert Baker in 1978. Met deze tas kun je boodschappen doen en winkelen, terwijl je de wereld laat zien dat je queer en oké bent. Het wordt niet beter dan dat. 

 The Shade Of It All 

We zijn maar al te bekend met hoe het is om wat shade te werpen (of wat shade naar jou te laten werpen). Weet je wie dat ook zo goed weet? Latrice Royale, de ongelooflijk iconische drag queen en deelnemer aan RuPaul’s Drag Race. Haar beroemde slogan “the shade of it all” komt voor in het ontwerp van deze perfecte queerdraagtas. Als je iemand kent die fan is van RuPaul’s dragrace-merchandise, dan moet je deze weekendtas voor ze kopen.  

 Simply Gorgeous 

We vervolgen onze lijst goed met deze fantastische LHBTI+draagtas. Met een chique zwarte kleur versierd met roze lippenstift kustekens, zal deze draagtas zeker wat aandacht trekken als je aan het winkelen bent. We vinden elk lid van de LHBTI+-gemeenschap gewoonweg prachtig! Deze tas is ook volledig gemaakt van biologisch katoen, dus je kunt het plastic weggooien en de planeet helpen door een herbruikbare draagtas te gebruiken (en er geweldig uit te zien als je het doet). Hier kun je bovendien eenvoudig je telefoontasje in opbergen!  

 Bitch I’m Fabulous 

Leden van de LHBTI+gemeenschap zouden al moeten weten dat ze fantastisch zijn, maar als ze dat niet doen, kan deze tas hen eraan herinneren. Het kan ook de rest van de wereld eraan herinneren wanneer ze deze schattige en leuke draagtas in het wild zien. De tas is voorzien van de woorden Bitch I’m fabulous, compleet met een schattige illustratie van een lama gekleurd met de regenboog van de pride-vlag. Wij vinden het absoluut fantastisch. 

 Yasss Queen 

We hebben allemaal het potentieel om koninginnen te zijn in de LHBTI+gemeenschap, en koninginnen verdienen veel aanmoediging. Daarom hebben we besloten om deze perfecte draagtas op onze lijst te zetten. “Yassss Queen” is een uitdrukking die vaak wordt geuit door leden van de queergemeenschap die elkaar willen verheffen. Met deze vrolijke draagtas kun je alle lokale koninginnen opbeuren terwijl je er fantastisch uitziet en goed voor het milieu zorgt.  

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.