Gaykrant zoekt een creatief redacteur Instagram (x/v/m)

Ben jij een videomaker en weet jij precies hoe je de vetste content maakt voor Instagram? Dan zoeken we jou! Gaykrant is het grootste LHBTI+ platform van Nederland en Vlaanderen en publiceert dagelijks meerdere nieuwsberichten. Het team bestaat volledig uit vrijwilligers. Gaykrant biedt aan veel creatievelingen (x/v/m) een platform waar zij hun boodschap kunnen verkondigen aan een groot publiek. Daarom zijn we opzoek naar iemand die: * Video’s van A tot Z zelf kan produceren* Aansluiting heeft bij onze doelgroep * Ons publiek kan boeien en behouden Wat bieden wij jou? * Een groot publiek die jouw content kan bekijken* Alle vrijheid voor jouw ideeën * Vrijheid in de frequentie van je input
* Een gedreven, divers en creatief team van medewerkers
* Een mooie invulling op je cv Ben je enhousiast geworden? Stuur dan een mail naar: socials@gaykrant.nl

*

Gay Krant was van 1980 tot 2013 een papieren uitgave. In 2017 werd Gaykrant opnieuw online gelanceerd. De website www.gaykrant.nl is voor iedereen gratis toegankelijk. Gaykrant beheert tevens een Facebookpagina en  een Facebook Community, Instagram, YouTube en Twitter. Er zijn vijftig medewerkers actief in de verschillende redacties en het bestuur van Stichting Gaykrant telt vier bestuursleden. 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.