Roze Zaterdag Goes | Programma

Volgend jaar vindt Roze Zaterdag plaats in Goes. ‘Op zaterdag 17 juni zal Goes bruisen van de activiteiten,’ aldus organisator Tom de Koning. ‘Op de Grote Markt zal een groot podium verrijzen waar de gehele dag een verscheidenheid aan artiesten zal optreden, waaronder Gerard Joling, Ruth Jacott,  meidengroep ‘These Girls are Loud’ en vele anderen.’

Naast de vaste onderdelen van Roze Zaterdag zoals de oecumenische kerkdienst in de Geersterskerk in Kloetinge, de feestelijke aftrap in de stadshaven met de ‘Drijvende Diva’, de parade die langs de diverse themapleinen in Goes trekt, en de uitgebreide infomarkt, is er in in het stadspark de Veste een Foodtruck Festival en zullen er in de stad diverse party’s georganiseerd worden.

Thank gay it’s Saturday in de Grote Kerk van Goes is een van de party’s. ‘Deze staat voor een sublieme mix van food, drinks & dance. In de Grote kerk wordt er een stijlvol decor gecreëerd. Hoge kwaliteit wordt doorgetrokken in alle facetten, top chef-koks voor de catering, perfecte geluidssysteem en prestigieuze champagnemerken tot aan top DJ’s uit de (internationale-)dance scene. Speciaal voor Roze Zaterdag doopt de organisatie van deze party hun naam eenmalig om tot ‘Thank gay it’s Saturday’ en kan er op zaterdag gefeest worden in de kerk,’ aldus de organisatie.

Club Boka, de nieuwe stylish nachtclub van Goes, Fijn, het beste deep house & techno feest van Zeeland en omstreken en pop-up Beach bar en strand Lima Beach organiseren ieder hun eigen feest.

‘Zeeland zal zinderen.’

 

 

 

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.