Winter Pride Maspalomas komt naar Rotterdam

De Winter Pride Maspalomas komt naar Rotterdam. Als de achtste editie van het populaire LGBTI+ event op Gran Canaria in november van dit jaar al is gevierd, wordt dit evenement zaterdag 21 januari 2023 nog eens dunnetjes overgedaan. De eerste Winter Pride on Tour zal plaatsvinden in de Now & Wow Club aan de Maashaven Zuidzijde in Rotterdam.

De stad Rotterdam is trots om de eerste editie van Winter Pride on Tour te hosten. Namen van artiesten met internationale allure sieren de kleurrijke poster. De legendarische Las Palmas Drag Queens zullen speciaal voor dit evenement naar Rotterdam komen om hun flamboyante optredens te tonen. De Las Palmas Drag Queens staan internationaal bekend als één van de meest spectaculaire ter wereld.

Dat Rotterdam niet onder doet voor de Winter Pride Maspalomas blijkt wel uit de overige line-up: live optredens van La Voix, een iconische drag zangeres uit het Verenigd Koninkrijk en headliner op vele Pride festivals in de wereld, vocal house zangeres Soraya Vivian, bekend van Hed Kandi en Fierce Angel, en de Nederlandse Sharon Doorson. De sexy gogo dansers uit Maspalomas maken het spektakel compleet.

Na de live show, die om 20 uur zal aanvangen, zullen de dj’s Diva Mayday, Sharon O’Love en PK80 voor een spectaculaire avond zorgen in een winterse havenstad met het hete Spaanse tintje van Gran Canaria.

Kaarten voor de show zijn nog beschikbaar tegen het Early Bird tarief van 32,50€ en zijn hier verkrijgbaar.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.