Vrijkaartjes voor Amsterdam Spanish Filmfestival 2022

‘We zijn verheugd om de officiële data aan te kondigen voor het Amsterdam Spanish Film Festival, dat dit najaar van 5 tot en met 9 oktober komt met een spannende en unieke line-up,’ aldus festivalorganisator Virginia Pablos. ‘We hebben een zorgvuldig samengestelde selectie van enkele van de meest opwindende recente Spaanse films uit verschillende genres, die de dynamiek en creativiteit van de Spaanse cinema van vandaag weerspiegelt.

Photo: Edwin Muller Photography
Dit jaar is ons programma gevuld met queer producties zowel thematisch als cast/regie. Mi Vacio y Yo, een film waarin de ontwikkeling in het leven van de Franse Raphi in Barcelona gevolgd worden als ze wordt gediagnosticeerd met genderdysforie. Deze film presenteren we samen met de Roze Filmdagen en ook hier zal een Q&A plaats vinden.
Daarnaast vertonen we de klassieke mini-series Veneno als film. Een film die dient als follow-up na de enorm succesvolle miniseries over een trans vrouw die ineens enorm beroemd wordt in de Spaanse media en hoe dit haar leven en die van de mensen om haar heen beïnvloedt.’

Het wordt een gastronomisch en cultureel evenement met een selectie van topgasten die samen met ons hun films bespreken, en waar genoten kan worden van live muziek en Spaanse hapjes en drankjes. De editie van dit festival vindt plaats op de locaties van Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, Eye, Lab111 en OBA.’ Klik hier voor de website van het Amsterdam Spanish Filmfestival.

*

Gaykrant mag twee vrijkaarten weggeven voor de film Mi Vacío y Yo en twee vrijkaarten voor de film Veneno. Ze zullen op 8 oktober allebei in LAB111 draaien, Stuur voor 15 september een mail naar winnen@gaykrant.nl en maak kans op deze vrijkaarten.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Vrijkaartjes voor Amsterdam Spanish Filmfestival 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.