Cheri Cheri: grootste dragproductie van Europa keert terug in Rotterdam

Ongeveer een jaar geleden ging The Rotterdam Dragshow The Eurovision Edition in première. Deze show heeft Rotterdam wereldwijd op de kaart gezet als dé bestemming waar de grootste dragproductie van Europa haar thuis heeft gevonden. Na dit grote succes zijn o.a. Envy Peru en Vanessa van Cartier vanaf 21 oktober te zien in een nog groter spektakel, Cheri Cheri te zien in de Rotterdam Schiecentrale. 

Envy Peru

De nieuwe dragshow Cheri Cheri is niet alleen een groot spektakel, er komt ontzettend veel bij kijken in de voorbereidingen. Er zijn in totaal 187 kostuums voor de queens en dansers welke bij elkaar ongeveer 300 kilo wegen. In deze kostuums zitten 85.200 stenen verwerkt en staat de teller op ongeveer 11.400 struisvogelveren. “Het is een show met een echt dragformat van hoog niveau, laat Marco Valk (producent van de show) weten. De nummers wisselen elkaar in een rap tempo af en de avond gaat als een rollercoaster voorbij. De thema’s die in de voorstelling naar voren komen zijn, je authentieke zelf zijn, wat anderen er ook van vinden. Volledige gelijkheid en Het vieren van ‘anders zijn’. Dansen als de bodem onder je wordt weggeslagen, zingen als je stem je wordt ontnomen en degene omarmen die worden verstoten. Dat zijn thema’s die wij enorm belangrijk vinden en die, helaas, nog steeds ontzettend relevant zijn.”

De leading ladies van Cheri Cheri zijn Envy Peru en Vanessa van Cartier. De headliners zijn Skyla Versai en Janey Jacké. Deze vier Queens worden ondersteund door Tabitha, My Little Puny, Alex Andrews en dansers en danseressen. De huidige show was, na een succesvolle reeks in de Rotterdam Schiecentrale, ook te zien in in The Harbour Club Amsterdam Oost.

De nieuwe show Cheri Cheri gaat op vrijdag 21 oktober in première en is te zien in de Rotterdam Schiecentrale. Deze locatie wordt op het moment speciaal verbouwd voor deze grote productie.

Klik hier voor meer informatie.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.