Dordrecht Pride

Dordrecht Pride presenteert op vrijdag 2 september een compleet Pride-programma met een ‘silent- openluchtfilm’ en een akoestisch concert in de Kloostertuin. Dansend door de straten kunnen de bezoekers vervolgens naar het Energiehuis voor het feest Dordrecht Pride in het Energiehuis met dragqueens, De Danserette en Berget Lewis.

 Op vrijdagavond 2 september gaat Dordrecht Pride van start in de Kloostertuin met een akoestisch concert van singer-songwriter Bram Singstar. Droom weg bij de gevoelige Indiepop-nummers van de 24-jarige getalenteerde zanger die al eerder schitterde in The Voice of Holland die met zijn versie van ‘blue jeans’ aan dit programma meedeed.

Aansluitend wordt in de Kloostertuin de feelgoodfilm Everybody’s talking about Jamie gepresenteerd, de film over Jamie die zijn droom om dragqueen te worden nastreeft. Het is niet alleen een buitenfilm, maar de film wordt ook vertoond als een silent movie waarbij de bezoekers de film bekijken met een koptelefoon op.

Na de film kunnen de bezoekers meedoen met silent disco van Dancing in the Street. Je kunt al dansend door de straten naar ‘het Energiehuis’ waar Dordrecht Pride in samenwerking met Bibelot een Pride-party organiseert met De Danserette (hits met een pink touch), souldiva Berget Lewis, dansers, acrobaten en dragqueens.

*

Tickets voor de film en voor het concert van Bram Singstar zijn hier verkrijgbaar.

Tickets Voor Dordrecht Pride in het Energiehuis en gratis deelname (combiticket) aan Dancing in the Street zijn hier te bestellen.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.