Vrouwen versieren voor vrouwen: een onderhoudende gids

De kleurrijke cover van dit boek met tips hoe vrouwen andere vrouwen kunnen versieren valt meteen op.  Tip van de recensent. Ga met dit boek in de trein zitten, in de wachtkamer van de tandarts, op de campus voor de kebabkraam, op een bankje in het park, of vlei jezelf neer op de zonneweide van het zwembad met de cover van dit boek duidelijk zichtbaar. Wie weet word je aangesproken met de vraag wat je aan het lezen bent; trek je zo die leuke vrouw aan. Het begin van een gesprek is gelegd, dankzij het boek. Neem de tips mee die erin staan en wie weet resulteert het in iets moois.

‘Dit is het eerste boek over flirten, daten, versieren voor vrouwen die op vrouwen vallen,’ zegt de schrijfster. Doel van het boek is vrouwen zelfvertrouwen geven om initiatief te nemen in de liefde en aanzetten tot actie. ‘Want dat is voor veel lesbische en biseksuele vrouwen helaas niet vanzelfsprekend.’ Zegers spreekt uit ervaring. ‘Hierdoor gaan veel kansen verloren in de liefde.’

Het hele versierproces is van A tot Z uitgeschreven in het boek vermeldt de achterflap. Het is een leuk, onderhoudend boek, met wel hier en daar clichés vind ik. En uiteindelijk is geen situatie hetzelfde en zijn we allemaal individuen. De tips gaan over onder andere: contact leggen, leuke gesprekken voeren, fysiek contact, je telefoon als versiermachine gebruiken, datingapps, maar ook over openheid en afknappers.

Al met al is het een leuk, toegankelijk boek met duidelijk uitgewerkte tips. Ik wens diegene die de adviezen gaan opvolgen veel succes!

*

Eline Zegers (1988) kwam na haar studie te hebben afgerond uit de kast. Het daten en flirten met vrouwen bleek ingewikkelder dan ze dacht. Inmiddels is Eline een ervaringsdeskundige en helpt ze vrouwen als individuele datingcoach.

 *

Erica’s Boeken is een maandelijkse rubriek die wordt gesponsord door boekhandel Van Piere uit Eindhoven.  Daar  kan  je  ook  Vrouwen versieren voor vrouwen bestellen.

*

Erica van Dooren zet haar liefde voor het geschreven woord om in recensies voor Gaykrant. Daarnaast schrijft en publiceert ze verhalen.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.