Zwolle Pride Walk zaterdag 27 augustus

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt. Zwolle Pride Festival wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en emancipatie van LHBTI+ers in het bijzonder, waar ook ter wereld. Zwolle Pride moet een groots feest worden en tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi.

In lijn der verwachtingen komen duizenden bezoekers naar Zwolle om het drie dagen durende evenement bij te wonen. Een evenement waar een scala aan kleine, en grote evenementen georganiseerd zullen worden op het gebied van kunst, cultuur, sport, religie, educatie, voorlichting, dans, theater en uiteraard uitgaan.

Het hoogtepunt zal de Pride Walk zijn, dwars door de historische binnenstad van Zwolle heen, waar amusement en inhoud samenkomen tot een bruisend en kleurrijk spektakel. ‘Wij hopen jullie allemaal in grote getale te mogen ontvangen in onze prachtige stad Zwolle. Zwolle een tolerantie stad, een mooie stad en een stad die iedereen omarmt,’ aldus de organisatie.

Klik hier voor het programma van het Zwolle Pride Festival.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.