Neef en nicht Max en Merel maken PodKast

Max en Merel zijn neef en nicht en hebben (en krijgen) veel vragen over hun homoseksualiteit en wat dit voor hun levens en keuzes betekent. Daar weten ze zelf vaak ook niet het antwoord op. In PodKast gaan neef en nicht daarom op onderzoek uit. Vandaag verschijnt de eerste aflevering. 

Samen met mensen die hier meer vanaf weten gaan ze in gesprek over alledaagse onderwerpen die je niet dagelijks bespreekt. Wat betekent het om homo te zijn? Ze combineren de ervaring en persoonlijke verhalen van hun gasten met persoonlijke voorbeelden uit hun eigen levens. Van kinderwenscoaches tot roze predikanten, van ouders tot Tweede Kamerleden: in PodKast nodigen Max en Merel gasten uit voor een goed gesprek over hoe het is om op hetzelfde geslacht te vallen en hoe dat sommige dingen nét even anders maakt. Want hoe doe je dat nou als je kinderen wil krijgen? Hoe vertel je het aan je ouders en vrienden? En wat als je geaardheid schuurt met andere delen van je identiteit?

Heb jij ook dit soort vragen of ken je iemand die op hetzelfde geslacht valt, bijvoorbeeld je broertje of zusje, neef of nicht, een collega of vriend, waar je graag deze vragen aan wilt stellen? Luister dan naar PodKast, met een k. Vanaf 8 augustus 2022 wekelijks te beluisteren op Spotify en te volgen op Instagram en LinkedIn. Luister jij mee?

Hoor je een specifiek onderwerp graag terug in PodKast? Ben of ken je een gast die graag aan PodKast mee zou willen doen? Stuur ons vooral mail. De Podkast is hier te beluisteren.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.