Vrouwen versieren voor vrouwen

Op 19 mei kwam het boek Vrouwen Versieren Voor Vrouwen uit, het eerste boek voor daten/flirten/versieren voor vrouwen die van vrouwen houden. Dit boek werd geschreven door Eline Zegers, die het maar gek vond dat de markt overspoeld werd door datingboeken voor hetero’s, terwijl er op dat gebied weinig informatie te vinden is voor vrouwen die van vrouwen houden.

Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwenliefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig. Deze gids geeft je inzicht in de werking van aantrekkingskracht en navigeert je door het vrouw-vrouw datingoerwoud naar de prinses op het witte paard.

Leer hoe je beter wordt in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe je de aantrekkelijkste versie van jezelf wordt. Het hele versierproces is van A tot Z voor je uitgeschreven in herkenbare situaties, veelvoorkomende problemen en persoonlijke anekdotes. Van aanspreken tot zoenen. Van flirten tot een telefoonnummer regelen. Van daten tot verkering vragen. Kom in actie, vind die leuke partner of scharrel(s) en krijg een geweldig liefdesleven.

Eline hoopt met haar boek vrouwen te helpen om dit patroon te doorbreken. Haar boek bestaat uit praktische tips inclusief concrete voorbeelden, achtergronden en persoonlijke anekdotes uit Eline’s eigen datingleven. In het boek is het hele versierproces te lezen: Van aanspreken tot zoenen. Van flirten tot een telefoonnummer regelen. Van daten tot verkering vragen.

Het boek kun je hier bestellen.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.