Win kaarten voor Rocky Horror Show in DeLaMAr

Van 26 tot en met 31 juli komt de Rocky Horror Show in het kader van Amsterdam Pride nog een week naar Theater DeLaMar in Amsterdam toe. Deze taboedoorbrekende cultmusical is een hilarische rit vol stevige rockmuziek en vrije seks.

Tekst: DGC Entertainment
Foto’s: Roy Beusker & Dennis Veldman

In de bizarre musicalparodie raakt het pas verloofde stel Brad en Janet op een avond verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter, zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky veel grenzen doen vervagen.

De eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit The Time Warp. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

De hoofdrol is voor Sven Ratzke: een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van David Bowie). Producties die niet alleen in Nederland maar ook internationaal zeer succesvol waren. Naast Sven Ratzke zien we  musicalvedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker, Samir Hassan en Yoran de Bont.

Gaykrant mag namens De Graaf en Cornelissen Entertainment drie keer twee kaarten weggeven voor deze unieke voorstelling. Stuur voor 30 juni 2022 een mail naar winnen@gaykrant.nl en wie weet ga je binnenkort naar de Rocky Horror Show.

*

Rocky Horror Show
Met: Sven Ratzke | Ellen Pieters | Esmée Dekker | Yoran de Bont e.v.a.
Script & muziek: Richard O’Brien | Regie: Martin Michel | Vertaling: Jeremy Baker | Choreografie: Chiara Re

*

Klik hier voor de website van De Graaf en Cornelissen Entertainment.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.