RTL4 zoekt ouders voor nieuw programma over opvoeding

Opvoeden. Bijna niemand heeft ervoor doorgeleerd. Toch heeft iedereen er een mening over. Voor een nieuw programma brengt RTL4 gezinnen samen door middel van opdrachten en uitjes. Op die manier bekijk en bespreek je elkaars opvoedstijl. Je raakt immers nooit uitgepraat over opvoeden en je kunt elkaar altijd inspireren.

Tekst: RTL4

Voor dit leerzame experiment is RTL4 op zoek naar (LHBTI+) ouderparen of alleenstaande ouders met een bewust eigen opvoedstijl. Denk aan een vrij strikte of juist een heel democratische opvoeding. Gebaseerd op een religie, een filosofie of gewoon omdat de eigen opvoeding heel goed heeft uitgepakt. Laat je je kinderen juist los of wil je ze heel gericht iets specifieks bijbrengen? Alle stijlen zijn welkom. Niemand doet het fout, maar je kunt elkaar altijd inspireren en op een positieve manier van elkaar leren.

Lijkt het je/jullie leuk om hieraan mee te werken? Meld je/jullie dan snel, geheel vrijblijvend, aan en ontvang meer informatie. De opnames zijn in de zomervakantie, ongeveer van half juli tot half augustus.

Bekijk hier alvast de video.

Klik hier om je aan te melden voor het programma.

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.