Peanut Pie: een queer tragikomedie

Peanut Pie vertelt het verhaal van Stephen Thomas die zijn leven op eerste gezicht volmaakt op orde lijkt te hebben; getrouwd met zijn jeugdliefde Anna, een goed verdienende baan en een aardig optrekje in het betere deel van Londen. Er is alleen één ding … Stephen is verliefd op een man.

Zijn dubbelleven, dat hem langzaamaan parten speelt, dwingt Stephen tot het maken van een keuze tussen veiligheid en maatschappelijke acceptatie of een Boheems bestaan in Parijs. Maar dan blijkt dat deze keuze eerder is gemaakt dan gedacht.

Peanut Pie – A Queer Tragicomedy is een nieuw geschreven stuk gesitueerd in het Londen van de jaren veertig, een tijd waarin er op maatschappelijk, juridisch en medisch gebied zeer anders tegen homoseksualiteit werd aangekeken. Een stuk over liefde, jezelf zijn, verlies en een onuitstaanbare trek in peanut pie.

Strike Me Pink Productions is een nieuw Engelssprekend theatergezelschap dat ‘de Amsterdamse LHBTI+ cultuur wil verrijken met theater voor een (inter)nationaal publiek’.

*

Peanut Pie
Strike Me Pink Productions
Auteur: Ralph Remers
Regisseur: Sita van Sante
Ensemble: Ralph Remers, Harun Balci, Emilia Moscovich, Hugh Mackay, Tamara Richards, Lara Coret, Isis Caljé, Selman Aqiqi, Robert Jan Peters, Ann Morgan, Ken Kitchen

Voorstellingsdata: 26, 27 en 28 mei
Locatie: Het Amsterdams Theaterhuis, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 54, Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.