Beleef de magie van Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld en terug in Nederland. Hans Klok gaat met de nieuwe mega-productie ‘Hans Klok & Friends’ op tournee en presenteert wereldberoemde en verbazingwekkende tricks aan het publiek. De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent en is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde.

Pers en publiek ontvingen de comeback tournee van Hans Klok met juichende reacties. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. ‘Hans Klok & Friends’ is de entertainmentsensatie van het nieuwe seizoen. Mis het niet en reserveer direct de beste plaatsen!

Hans Klok was jarenlang van de Nederlandse bühne verdwenen. Tot 2021. In dat jaar kwam de artiest terug uit het Amerikaanse Las Vegas voor een tournee onder de naam ‘Hans Klok & Friends’. Een uniek concept waarbij spraakmakende illusies van de artiest worden afgewisseld met gastartiesten die verbazingwekkende acrobatiek laten zien. Een combinatie die voor vuurwerk op het podium zorgde. Negentig minuten lang werd het publiek meegenomen op een verbluffende reis door de wereld van magie en spektakel. Show na show was uitverkocht. Om aan de grote vraag naar kaarten te voldoen, is Hans nu op veler verzoek terug met het vervolg op ‘Hans Klok & Friends’. Maandenlange repetities hebben geresulteerd in een show die spectaculairder is dan ooit. Gastartiesten worden wederom vanuit alle delen van de wereld naar Nederland gehaald.

Het publiek ziet onder meer een ware thriller op het Rad des Doods, een metalen frame met twee cilinders aan weerszijden waarop acrobaten balanceren. Deze act is meermaals met prijzen bekroond en zorgt steevast voor staande ovaties. Dat geldt ook voor de artiesten die op acht meter hoogte de zwaartekracht tarten op de hoge draad. Angst kennen ze niet en de stunts die ze uithalen zijn ongeëvenaard. De onbetwiste hoofdrol van de voorstelling blijft echter weggelegd voor Hans Klok en zijn diva’s of magic. Opnieuw bewijst de illusionist waarom hij tot de absolute wereldtop behoort. Als het publiek denk dat het niet gekker kan, doet Hans er nog een schepje bovenop. Explosief en in razend tempo verdwijnen en verschijnen de diva’s of magic. De choreografie is modern en alle acts worden ondersteund door de nieuwste licht- en geluidseffecten. De nieuwe show van ‘Hans Klok & Friends’ is een sensatie voor het hele gezin. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Bijzondere ambiance

‘Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt. De theatertent biedt tijdens de voorstelling optimaal bezoekerscomfort en vanaf alle plaatsen is het zicht op de bühne goed. ‘Hans Klok & Friends’ is geschikt voor alle leeftijden en slechts in een beperkt aantal steden te zien. Snel reserveren is raadzaam om teleurstelling te voorkomen. Beleef de ultieme spektakelshow van het nieuwe seizoen, vergeet uw zorgen en geniet van negentig minuten vol magie, acrobatiek en comedy.  Klik hier voor tickets en info.

Winactie

Gaykrant mag wederom twee keer twee kaarten weggeven voor deze wervelende show. Wil je kans maken op een kaartje? Schrijf dan naar winnen@gaykrant.nl en geef aan voor welke stad je de kaartjes wilt: Maastricht, Eindhoven, Soest, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. De sluitingsdatum voor de actie is 1 mei 2022.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.