Sebastian Kruis | PVV Den Haag

Woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Gaykrant biedt met de rubriek Uit de kast, in de raad ruimte aan alle LHBTI+kandidaat-gemeenteraadsleden om zichzelf voor te stellen. Iedere deelnemer aan de rubriek beantwoordt dezelfde zes vragen, waarmee lezers en volgers van Gaykrant een goed beeld krijgen van ieder afzonderlijk kandidaat-raadslid en van diens ideeën en plannen. Deze keer: Sebastian Kruis.
Redactie: Rick van der Made en Marene Elgershuizen
1. Wie ben je, voor welke gemeente neem je deel aan de verkiezingen en voor welke partij? Kun je aangeven waarom je voor deze partij de gemeenteraad in wilt? 
Sebastian Kruis, persvoorlichter bij de Tweede Kamerfractie, 32 jaar. Voor de gemeente Den Haag kandidaat-raadslid voor de PVV. De partij die geen concessies wil doen op onze vrijheid en onze Nederlandse cultuur hoog in het vaandel heeft staan.
2. In hoeverre speelt je LHBTI+ zijn een rol in je politieke werk?
Geen.
3. Stel, je komt in de raad: wat is het eerste dat je in jouw gemeenste zou willen aanpakken?
De stad ontwrichtende massa-immigratie en de enorme leefbaarheidsproblemen als gevolg daarvan.
4. Besturen of oppositie? En met welke partij(en) zou je wel een college willen vormen?
Besturen zou het beste zijn voor Den Haag, maar als het niet anders kan dan is oppositie ook een optie. Alle partijen lijken zoveel op elkaar, alleen in de naam zijn er nog verschillen. Daarom is het unieke PVV-geluid essentieel voor zowel het bestuur of in de oppositie.
5. Wat moet er nog gebeuren met of wat kan er nog verbeterd worden aan de LHBTI+ emancipatie in je gemeente?
Terwijl de woke-gekkies bezig waren het LHBT-alfabet aan te vullen, lijkt iedereen de V te vergeten. De V van veiligheid. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, maar dat kan vaak niet en de hele politiek-correcte establishmentkliek kijkt weg voor de oorzaken daarvan. Daarom wil ik geen concessies doen op onze vrijheid. Geen goedpraterij of heropvoeding, maar een meedogenloos harde aanpak van straatterreur- en intimidatie. Toen ik weerbaarheidstraining voorstelde voor LHBT’ers, stemde iedereen tegen. Onbegrijpelijk en onverantwoord.
6. Wat hoop je in vier jaar te kunnen bereiken?
Dat Den Haag, stad van Vrede en Recht, ook echt een vredige stad is voor LHBT’ers om in te wonen, sporten en uit te gaan. Te vaak worden bedreigingen aan de doelgroep weggenuanceerd of weggeredeneerd omdat men bang is te kwetsen of te beledigen. De waarheid is dat de islam een probleem vormt voor de integratie en LHBT-acceptatie en dat gaan we dus benoemen, oplossen en aanpakken.

 

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.