Generatiekloof

‘Generatiekloof’ is een door MEIJT. gemaakte vierdelige serie waarin drag queen Victoria False samen met haar twee vrienden Peter en Roef in gesprek gaan met presentatoren Beer Swildens en Martijn van Veen. In de eerste aflevering zal Victoria terzijde worden gestaan door haar drag queen bestie Dusty Gersanowitz.

Tekst: MEIJT.

In een ongedwongen sfeer, maar wel met hun eigen temperamentvolle karakters, zullen Victoria en Dusty het gesprek aangaan met de MEIJT.-presentatoren over de LHBTI+gemeenschap.

Beer, Victoria, Dusty en Martijn

Hoe kijken oudere LHBTI+ers naar de jongere generaties regenboogfamilieleden en vice versa? Welke verschillen zijn er tussen toen en nu, en welke overeenkomsten? Hoe staat het met de tolerantie in dit land, zowel binnen als buiten de gemeenschap? En is er genoeg begrip van jong naar oud en van oud naar jong? Hoe ging men vroeger uit, en waar ontmoette men elkaar? En hoe is dat nu, in deze online maatschappij? Kunnen we iets leren van onze regenbooggeschiedenis en kunnen we toekomst door een roze bril bezien of zijn er ook zorgen?

Vier afleveringen waarin oudere en jongere LHBTI+generaties elkaar bevragen, met elkaar in discussie gaan en vooral ook heel veel plezier maken:

Aflevering 1, de kerstspecial van Generatiekloof is te zien op de Gaykrant vanaf 24 december 2021.
Aflevering 2: 14 januari 2022
Aflevering 3: 21 januari 2022
Aflevering 4: 28 januari 2022

Bekijk hier alvast de trailer van Generatiekloof.

*

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Gaykrant.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.