MEIJT. en Man Tot Man voeren campagne tegen syfilis

MEIJT. start komende vrijdag een bijzondere samenwerking met Man tot Man. Deze maand wordt er namelijk campagne gevoerd om het stijgende aantal syfilisgevallen onder de aandacht te brengen.

MEIJT. zal in gesprek gaan met GGD-arts Henry de Vries, die ons meer over dit schrijnende onderwerp zal vertellen. Wat zouden we hem zeker moeten vragen? Laat het MEIJT. hier weten!

Wil je nu alvast meer weten over syfilis? Wat het is en hoe je het herkent? Kijk dan op deze pagina van Man tot Man of bekijk hier hun video.

Over Man Tot Man

Man tot Man is een initiatief van Soa Aids Nederland, GGD Amsterdam en GGD Rotterdam-Rijnmond. We helpen daarmee andere GGD’en in Nederland. (Bron: www.mantotman.nl)

Over GGD

De GGD (Geneeskundige en Gezondheidsdienst) maakt onderdeel uit van de publieke gezondheidszorg die zich inzet voor de gezondheid van alle inwoners van Nederland. Voor hen die zelf kunnen kiezen voor een gezonde levensstijl, maar bovenal voor de mensen die extra hulp nodig hebben om gezonder te leven.

Alleen al bij de GGD’en zijn er 12.000 professionals – artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en beleidsmakers – die zich hier dagelijks voor inzetten. Hoe? Via bijvoorbeeld vaccinatieprogramma’s, bevolkingsonderzoeken naar kanker, gezondheidscampagnes en ondersteuning bij stoppen met roken. (Bron: www.ggd.nl)

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.